Överöst med presenter

Det blir allt vanligare att ställa till med en babyshower för att fira föräldraskapet och det kommande barnet. Tidigare hölls tillställningen för att utbilda den blivande mamman i vad det innebär att vara just mamma.
Traditionsenligt så var det förr bara kvinnor som deltog, då man förde kunskap och erfarenheter kring moderskapet vidare, men numera kan alla närvara. Namnet babyshower kommer från det faktum att den blivande mamman blir överöst med presenter av gästerna. Presentöppningen är, framförallt i USA, en stor del av babyshowern. En annan stor del av en babyshower är dekorationerna. Allt ska smyckas och dekoreras på temat baby. På en babyshower är det mycket vanligt att man lekar olika babyrelaterade lekar. Det kan vara allt från ett babyquiz till babybingo. Många present shopar säljer
dekorationer till babyshower, de på bilden kommer från Sebra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *